Cozonac
Cozonacul este o prăjitură tradițională românească, fiind în mod tradițional gătită de Paște și Crăciun. Din punct de vedere al formei, cozonacii pot fi drepți sau rotunzi, simpli sau împletiți. Din punct de vedere al umpluturii, deosebim cozonaci simpli sau umpluți.
CozonacTraditia romaneasca spune ca daca ai cozonac pe masa inseamna ca sarbatoresti. Cozonacul este o reteta cu o lunga istorie iar Cuptorul de Aur a perfecționat-o pentru a vă aduce pe masă un produs de o calitate excepțională, așa cum îl făcea mama odinioară! Ingrediente: făină albă, drojdie, sare iodată, zahăr, ulei, ouă, margarină vegetală, stafide, esență de vanilie, esență de rom, frișcă vegetală, rahat, cacao, susan, conținut minim de amelioratori Gramaj: 800g |
|
Cozonac de postAceleași arome, același aspect și aceeași calitate a cozonacului, realizat după o rețetă concepută pentru cei care țin post în preajma marilor sărbători religioase. Ingrediente: făină albă, drojdie, sare iodată, zahăr, ulei, margarină vegetală, stafide, esență de vanilie, esență de rom, frișcă vegetală, rahat, cacao, susan, conținut minim de amelioratori Gramaj: 800g |