Paine ca odinioara, o mananci goala!


 

Garanția calității

Brutaria Cuptorul de Aur garanteaza calitatea produselor sale.

ISO 22000

ISO 22000 (Food Safety Management System) este standardul fundamental pentru managementul sigurantei alimentare. El permite fiecarei organizatii implicate direct sau indirect in lantul alimentar identificarea tuturor riscurilor precum si controlarea si inlaturarea lor intr-un mod eficient.

TÜV System Certified

Certificarea de produs TUV inseamna atestarea conformitatii de catre un organism de certificare impartial. Certificatul TÜV AUSTRIA produce incredere si este o dovada obiectiva a calitatii produselor.

ISO 14001

Sporirea avantajului competitiv al brutariei Cuptorul de Aur prin implementarea standardului de management al mediului ISO 14001 dovedeste atat receptivitatea noastra la situatia deja critica a ecosistemului planetei noastre cat si capacitatea de a ne conduce afacerea nu doar in lumea de astazi dar mai ales in lumea de maine.

ISO 18001

Occupational Health and Safety Management Systems este cel mai nou si semnificativ standard international al managementului sanatatii si securitatii muncii.Am imbunatatit sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale la care am adaugat un nivel ridicat de control in ceea ce priveste conformitatea cu legislatia in vigoare.

ISO 9001

ISO 9001:2008 este standardul care asigura si certifica la nivel international respectarea normelor de calitate pentru fiecare etapa din procesul de lucru, asigurarea maximului de eficenta al intregului sistem, cat si fezabilitatea integrarii noilor tehnologii urmarind satisfacerea cat mai buna a nevoilor si asteptarilor clientilor.

© 1994 - 2024 Cristian Impex SRL | Toate drepturile rezervate. Cuptorul de Aur® este marca inregistrata.

Webdesign & Web development