Paine ca odinioara, o mananci goala!


 

Fabrica noastra

Fabrica de pâine „Cuptorul de Aur“, înființată încă din 1994, a intrat într-o nouă fază de dezvoltare de la începtul acestei luni, în urma unui proces de retehnologizare, demarat de anul trecut. Cunoscut de toți tulcenii, Cuptorul de Aur din Piața Veche, care funcționează în continuare ca patiserie, are acum în spate o fabrică modernă, la standarde europene,  în  municipiul Tulcea str. Viticulturii nr,12.

Pe baza unui proiect de 1,3 milioane de euro, realizat de directorul George-Cristian Caraman, a fost atrasă o finanțare europeană, prin care Cuptorul de Aur a devenit cea mai modernă fabrică de pâine din județ. Scopul principal al acestei investiții a fost de eficientizare a activității prin creșterea capacității de producție și reducerea personalului la mai puțin de jumătate. Practic, la ora actuală, fabrica dispune de de o capacitate de producție de 2000 de bucăți/oră (cuptor instalat de tip tunel, cu încărcător, descărcător automat) și de un sistem integrat de producție (celulă de stocare a cerealelor de 1000 de tone, moară de grâu proprie, laborator de analize propriu). Proiectul a cuprins o investiție în clădiri, utilaje și mijloace de transport (autoutilitare).

Fabrica noastră este utilată cu cele mai moderne echipamente (cuptor tunel, cuptoare pe vatră, cuptoare rotative, linie automată de prelucrare, linie de ambalare) scopul nostru fiind să obţinem, în permanență, produse de cea mai bună calitate (pâine, cozonac, patiserie, specialități). Procesul de producţie este automatizat şi supravegheat cu cea mai mare atenție iar ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate. Personalul nostru a fost ales pe baza experienței, totul doar pentru a oferi în siguranţă deplină produsele noastre

© 1994 - 2023 Cristian Impex SRL | Toate drepturile rezervate. Cuptorul de Aur® este marca inregistrata.

Webdesign & Web development