Paine ca odinioara, o mananci goala!


 

Despre noi

Ca urmare a dezvoltării continue și a creșterii cererii pentru diversitate și calitate pe piaţa de panificație, am făcut o serie de investiții atât în infrastructură cât și în tehnologie astfel încât în prezent să putem face față celor mai înalte standarde de calitate.

La Cuptorul de Aur calitatea reprezinta preocuparea noastră principală: aceea de a garanta o calitate superioară îndeplinind criteriile impuse de standardele Uniunii Europene. În procesul de producţie folosim o tehnologie modernă, implementand si certificând sistemul de management al calitatii.

Experiența dobândită o punem în slujba dumneavoastră pentru a garanta prospețime și deliciu. Deoarece scopul nostru este să avem întotdeauna clienţi mulţumiţi, oferim o diversitate mare de produse proaspete, pe gustul fiecărui consumator

Ca urmare a dezvoltării continue și a creșterii cererii pentru diversitate și calitate pe piaţa de panificație, am făcut o serie de investiții atât în infrastructură cât și în tehnologie astfel încât în prezent să putem face față celor mai înalte standarde de calitate. La Cuptorul de Aur calitatea reprezintă preocuparea noastră principală: aceea de a garanta o calitate superioară îndeplinind crite­riile impuse de standar­dele Uniunii Europene. În procesul de producţie folosim o tehnologie modernă, implementând şi certificând sistemul de ma­nagement al calităţii.

Experiența dobândită o punem în slujba dumneavoastră pentru a garanta prospețime și deliciu. Deoarece sco­pul nostru este să avem întotdeauna clienţi mulţumiţi, oferim o diversitate mare de produse proaspete, pe gustul fiecărui consumator.În procesul de producţie folosim o tehnologie modernă, respectând totodată şi cerinţele Uniunii Europene, fiind implementat sistemul HACCP (Siguranţa Alimentelor) atât în producţie, cât şi în desfacere, ISO 9001 – Sistem de management  al  calității; ISO 14001- Protecția mediului; ISO  8001- Protecția  muncii și ISO 22000 – Siguranța alimentelor. Cuptorul de Aur vă așteaptă

În procesul de producţie folosim o tehnologie modernă, respectând totodată şi cerinţele Uniunii Europene, fiind implementat sistemul HACCP (Siguranţa Alimentelor) atât în producţie, cât şi în desfacere.

© 1994 - 2023 Cristian Impex SRL | Toate drepturile rezervate. Cuptorul de Aur® este marca inregistrata.

Webdesign & Web development